https://www.unyegundemhaber.com/

TEMA’ DAN ÇEVRE HAFTASI YÜRÜYÜŞÜ

ÇEVRE HAFTASI YÜRÜYÜŞÜ

Tema Vakfı Ünye Temsilciliği tarafından doğanın korunması ve yeşil alanlara dikkat çekilmesi amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Yüzüncü Yıl mevkiinden Cumhuriyet Meydanına kadar yapılan yürüyüşte genç temalılar sloganlarla doğanın korunması çağrısında bulundu.

Yürüyüş öncesi konuşan Tema Vakfı Ünye Temsilcisi Aynur Zeren Tan,” Çevre Haftası 5-11 Haziran nedeniyle Tema Vakfı olarak yaptığımız çevre yürüyüşümüze hoş geldiniz. Tema Vakfı ,Türkiye erozyonla mücadele ve ağaçlandırma vakfıdır. Türkiye’nin kamu yararına ilk ve tek vakfıdır. 1982 yılında kuruldu. 1992 yılından itibaren Ünye’de Hatice Ayfer Güven öğretmenimizle birlikte aracılığıyla faaliyet gösterdi. 2006 yılından itibaren bende ilçe sorumlusuyum. Ve böyle bir kurumda çalışmaktan çok mutluyum. İklim değişikliği insanoğlunun doğaya verdiği zararlar sonrası başlayan doğal afetleri hepimiz biliyoruz. Örneğin doğal zenginliklerimizi koruyabiliriz. Ünye şehir içinde kumsalı olan ender kentlerden birisidir. Kumsalımızda çimenler var. Çok az dünyada rastlanıyor” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrası gerçekleşen yürüyüş Cumhuriyet Meydanında son buldu.

https://www.youtube.com/watch?v=9X8cI3bdwt0

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir