https://www.unyegundemhaber.com/

A PLUS GAYRİMENKUL YATIRIM OFİSİ’NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gayrimenkul sektöründeki yeni bir soluk olan A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi’nin kapıları, bugün gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Profesyonel Gayrimenkul Danışmanları Cihan Çakır, Yunus Zor, Gökhan Beşikcioğlu, Semanur Odabaşı Beşikcioğlu ve Ziya Satıroğlu ile gayrimenkul yatırımlarında öncü olmayı hedefleyen bir ekip tarafından açılan A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi, müşterilere geniş bir portföy sunarak, her türlü yatırım ihtiyacına uygun çözümler üretmeyi amaçlıyor.

15 Temmuz Meydanı’nda büyük bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine; Ünye Belediye Başkanı ve Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, İyi Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Arpacıoğlu, CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı, Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Muhammed Samed Lacivert, BBP Ünye Belediye Başkan Adayı Zeki Fidan, BBP Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ak Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir,  ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, gazeteciler, sektör temsilcileri ve yerel iş dünyasından birçok önemli isim katıldı.

Tören, kurdele kesimi ve açılış konuşmaları ile renklenirken, davetliler daha sonra ofisi ziyaret ederek gezme fırsatı buldu. Katılımcılar, A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi’nin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Açılış merasiminde konuşan siyasi parti belediye başkan adayları, açılışı gerçekleştirilen A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi’nin Ünye’ye hayırlı olması temennilerinde bulunarak şu şekilde konuştular:

Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı; “Ünyemiz güzel bir gayrimenkul şirketine ev sahipliği yapıyor. A Plus Gayrimenkul ailesine çıktıkları bu yolda başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum.”

İyi Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Arpacıoğlu; “Bugün Ünye için güzel bir açılışta beraberiz. Ünye’de bu tür iş yerlerinin açılıyor olması şehrimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sağladığına inanmaktayım. Bugüne kadar kendisini farklı alanlarda ispat etmiş arkadaşlarımızın yeni bir iş yerinde buluşarak bir araya gelmelerinden memnuniyet duymaktayım. Ünyelilere hayırlı uğurlu olsun.”

CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk; “Bugün A Plus Gayrimenkul açılışı için bir arada bulunmaktayız. Ünyemiz ticaretle, turizmle ve birçok alanda gelişmeler yaşanır. Şehri hep birlikte daha büyütüp, geliştiririz. Bu iş yerinde katkısı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.”

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Muhammed Samed Lacivert; “Yeni açılan iş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah’tan hayırlı ve bol bereketli kazançlar diliyorum.”

 BBP Ünye Belediye Başkan Adayı Zeki Fidan;“Yeni iş yerinin değerli arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını, bol kazançlar getirmesini Allah’tan nasip ediyorum.”

Ünye Belediye Başkanı ve Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı; “A Plus Gayrimenkul ofisinin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Ortaklık zordur ama arkadaşlarımız uzun süredir beraberler ve birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Eskiden gayrimenkul işlerinde alıcı ve satıcı kendi aralarında hallederlerdi. Gelişen Dünya ile bu işler güvenilir ellerden olması gerekiyor. Bizde sizlerin Ünye’ye güvenilir bir şekilde alıcı ve satıcının arasını bulan ve hayırlı rızıklar kazanacağınız bir müessese olmasını Allah’tan niyaz ediyor, Ünye’ye ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir