https://www.unyegundemhaber.com/

85. YIL ORDU’DA TÖRENLERLE ANILDI

85. YIL ORDU’DA TÖRENLERLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da törenle anıldı.

Atatürk Anıtı’nda başlayan anma programı anıta çelenk koyma, saat 09.05 geçerken çalan siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunma ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla son buldu.

Törene Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkân, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“ÖZLEMLE ANIYORUZ”

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Atatürk’ün ilkelerini ve örnek çalışmalarını hayırla yad ettiklerini söyledi.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yılını andık. Her geçen gün yaptığımız çalışmalarla ülkemizi, milletimizi, çağdaş medeniyet yarışında en öne çıkarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla hem ilkelerini hem çalışmalarını örnek faaliyetlerini hayırla yâd ediyoruz. Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını şükranla yâd ediyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir