https://www.unyegundemhaber.com/

A Plus GYO  Komisyonu Kaldırdı.

A Plus GYO  Komisyonu Kaldırdı.

Emlak Ve Gayrimenkul Sektörüne Hızlı Giriş Yapan Ve Kısa Sürede Farkındalık Yaratan İşlere İmza Atan A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi Bir İlke  İmza Atıyor.

Beşikçioğlu Ve Çakıroğlu Ortaklığında Kurulan A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi 15 Temmuz Meydanında Ofisinde Hizmet Vermeye Başladı.

Avantajlı Ve Hızlı Pazarlama

A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi Gayrimenkullünü Satışa Çıkaran Veya Kiralayan Mal Sahiplerine En İyi Değerden , En Rahat Ve En Güvenilir Hizmet Anlayışını Sunarken , Bunun Yanında Hızlı Satış Gerçekleştirebilmek İçin Sahibinden Com,Sosyal Medya, Gazete, Radyo ,Televizyon Reklam Ve Pazarlamalarını Da Ücretsiz Sunuyor. Ve Sıfır Komisyonla %100 Memnuniyet Sunuyoruz.

Sektörde Bir İlk ‘’Sıfır  Komisyon’’

Ve A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi Komisyon Almıyor

Sektörde İlkleri Gerçekleştiren A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi Hem Satana Hem De Alana Özel İmtiyazlar Sağlayarak Kazandırmaya Devam Ediyor.

Gayrimenkullün Piyasa Ve Gerçek Fiyatı Üzerinden , Gizli Zam Yapmadan ,Sahibinden , Müteahitten , İlk Elden Alır Gibi Fark Ödemeksizin Yatırım Yapmanıza Olanak Sağlıyor.

Emlakcıdan Korkmadan Fark Ödemeden Hizmet Alma Dönemini A Plus Gyo Başlatıyor.

Size Kazandırmaya Ofisimize Bekliyoruz

A Plus GYO Kuruma Has Hizmet Anlayışı İle Satıcıyla Alıcıyı Hızlı Şekilde Birbirine Ulaştırıyor , Gayrimenkulde Jet Satış Ve Kiralama Gerçekleştiriyoruz.

Daha Ne Duruyorsunuz İster Satın İster Alın Ama Mutlaka A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi Avantajları İle Yapın… Kazandıkça Kazanın.

A Plus Gayrimenkul Yatırım Ofisi, 15 Temmuz Meydanı 2. Kat Ünye Adresinde Ve 0541 909 1 452 Numaralı Telefonda Bize İletişime Geçebilirsiniz.

Alım,Satım ,Kiralama Ve Kazandırma Bizim İşimiz

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir