https://www.unyegundemhaber.com/

ABDURRAHMAN KARAGÖZ RESMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ünyeli Mali Müşavir Abdurrahman Karagöz 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti’den Ünye Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı. Ünyeli Mali Müşavir Abdurrahman Karagöz, çamlık kafede düzenlediği kahvaltı programında Ünye basını ile bir araya geldi.

 Ünyeli Mali Müşavir Abdurrahman Karagöz şunları söyledi;

‘’31 Mart belediye başkanı seçimlerinde Ak Partiden Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapacağım. Bugün burada bu konuyu rektöre etmek için toplanmış bulunmaktayız. Cumhuriyetimizin 100. Yılına denk gelmesi ise ayrı bir sevinç kattı. Cumhuriyet bizim için önemli çünkü bu günlerde dünyanın bazı yerlerinde cumhuriyet gününü kutlayamayan devletler zulüm altındalar. Bunlardan bir tanesi ise Filistin. Filistin bugün bir cumhuriyete sahip olmadığı için yoğun bir işgal altında.  Cumhuriyet ve devlet her yer için, her halk için ve millet için önemlidir. Bizim içinde çok önemli. Bu vesile ile cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ile yâd ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’e ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onların bize bıraktığı mirası çocuklarımıza, torunlarımıza ve gelecek nesillerimize hakkı ile emaneti devretmenin gerektiğinin sorumluluğu içerisinde hareket edeceğiz.’Dedi.

Özgeçmişi ile ilgili bilgi veren Karagöz açıklamasında şunları kaydetti; 

“1974 Ünye doğumluyum. Ünye’nin Çatak Mahallesinin Kürtün Mevkiinden emekli İmam Hatip Mehmet Karagöz’ün torunu, Ordu İmam Hatip Lisesinin eski müdürlerinden Milli Eğitim Şube Müdürlüğünden Emekli Feyzi Karagöz’ün oğluyum. 1992 yılında Ordu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olunca imamlık görevine başladım. 6 yıl kadar süren memuriyet hayatımdan kendi isteğimle istifa ettim. İktisat Fakültesini bitirince Mali Müşavirlik mesleğine başladım. 2005’ten bu yana Mali Müşavirlik yapmaktayım.  Aynı zamanda Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunuyum. Adliyelerde Bilirkişilik, Uzlaştırmacılık, Bağımsız Denetçilik yapmaktayım. Scuba tüplü dalış eğitmeniyim, binlerce dalışım var, deniz altını çok seviyorum. Siyasetle 2002 yılında Ak Parti ile tanıştım. 2006-2022 arasında il yönetiminde iki dönem  Mali İşler Başkanı, bir dönem ARGE Başkanlığı,  bir dönem Seçim İşleri Başkanlığı, üç dönem  Siyaset Akademisi İl Koordinatörlüğü yaptım. Evliyim, 10 yaşında bir kızım var.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir