https://www.unyegundemhaber.com/

AKAR, YENİ YÖNETİMİYLE KAMUOYUNUN KARŞISINA ÇIKTI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasının 22 Ekim’de yapılacak genel kurul seçimlerinde aday olan mevcut başkan İrfan Akar, meclis üyesi adayları ile kamuoyunun karşısına çıktı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, 22 Ekim’de sandık başına gidiyor. Seçimlere sayılı günler kalırken, seçim arenası da hareketlenmeye başladı. Bugün Ünye Yüzüncü Yıl çay bahçesinde düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısında ÜTSO Başkanlığına aday olan mevcut başkan İrfan Akar, meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek 22 Ekim’deki oda seçimi için hazır oldukları mesajını verdi.

Akar, programda geçmiş dönemin değerlendirmesini yaparken yeni dönem için planlamaların yapıldığını ve ekibiyle birlikte bu yolda azimle çalışacaklarını dile getirdi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar toplantıda şu açıklamayı yaptı;

“Hepiniz 22 Ekim’de gerçekleşecek olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi aday tanıtma ve kaynaşma programına hoşgeldiniz. 4,5 yılı aşkın süredir Ünye Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında Ünye’ye birtakım hizmetleri yapmak üzere görev aldık. Bu süre zarfında Ünyemiz ve bölgemiz için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Tabii ki bu yeterli değil.

Önümüzdeki dönem de de kıymetli meclis üyesi arkadaşlarımızla yeniden bize görevi takdim ederseniz yapacağımız birçok projenin devamı var. Örneğin birincisini biten Organize Sanayi Bölgesinin ikincisini hayata geçirmek için projemiz var. En önemlisi ’82 Ünye’ il olma projemiz var. Bütün projeler bir yana il olma konusunda hepinizde ciddi destek bekliyoruz. Bu sebeple önümüzdeki süreçte kıymetli 30 kardeşimizle beraber bize görev takdim ederseniz biz Ünye’nin Akkuş’un İkizce’nin Çaybaşı’nın yeniden büyümesi için çok ciddi gayretler sarf edeceğiz. Hepinizde ayrı ayrı destek istiyorum.” Dedi.

İrfan Akar’ın yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

İrfan Akar

Tekin Ak

Murat Yiğit

Recai Özdemir

Burhan Benli

Merter Hasan Yağcı

Mustafa Acar

Yusuf Bahri Taslı

Hayatı Balcı

Ali Aslan Aslan Gıda

Gökhan Dursun

Salih Zeki Koçoğlu

Mahmut Kuyumcu

Tuncay Sağlam

Ahmet Cerrah

Levent Şenyurt

Hamza Alp

Kadir Gülay

Güray Taşlı

Aytekin Alp

Umit Özkan

Abdullah Gündüz

Sevki Yiğit

Cemal  Can Yanık

Erdal Hiracioglu

Mustafa Gencal

Murat Kılıç

Hacı Demir

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir