https://www.unyegundemhaber.com/

GAZİLERDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya yeni görev dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Şube Başkanı Arif Takıcı, Yönetim ve Gaziler katıldı.

Başkan Tavlı, “Gazilerimiz Vatan Toprağının İmzasıdır”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptı konuşmada; “Bizlere vatan topraklarını emanet eden Şehitlerimize ve Rahmeti Rahman’a kavuşmuş olan Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Diğer yandan hayatta olan Gazilerimize de sağlık ve afiyet niyaz ediyorum. Sizler başımızın tacısınız. Bu vatan topraklarının imzasınız ve bizler için çok kıymetlisiniz. Sizlerin eksiklerini giderme noktasında yanınızda olmak bizlere ziyadesi ile onur ve gurur vermektedir. Allah bize hep beraber birlik ve beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin olacağı felaket ve afetlerden korusun” dedi.

Gaziler Şubesi Başkanı Takıcı, “ Her Zaman Yanımızda Oldunuz”

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arif Takıcı ise; “Yeniden seçilmiş olmanız dolayısıyla tebrik ediyor ve hayırlı olsun diliyorum. Allah 5 yıllık süreçte çok güzel görevler yapmayı nasip ederek Ünye’ye hizmet noktasında gücünüze katkılar sunsun. Gazilere gösterdiğiniz her zaman yakın alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldunuz ve olmaya da devam ediyorsunuz dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir