https://www.unyegundemhaber.com/

ARDEŞEN’DE ÜN-OFF İKİ BİRİNCİLİK BİRDEN KAZANDI

Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulüpü olarak 25 kişilik ekipimiz ve 2 tane yarış aracımızla birlikte Rizenin Ardeşen ilçesinde gerçekleşen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karadeniz Offraod Kupası yarışına

katıldık.

Ardeşende ilçesinde toplamda 25 aracın kayıt yaptırdığı ve 23 aracın start aldığı offraod yarışında Ünye Offroad Kulüpü üyelerimiz

S3 klasmanında Pilot Muhammet Gül ve Co Pilotu Harun Gül

S2 Klasmanında Pilot Celal Cem YANIK ve Co pilotu İbrahim Okuyucu yarışçılarımız kendi klasmanlarında birinci oldular.

Yarışçılarımıza teknik destek sağlayan üyelerimiz Ahmet Şirin, Yasin Sanioğlu,Adnan Basiloğlu,Muhammet Emin Kaim, Özgür Yelkovan,Kürşat Başıloğlu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Yaklaşık Bir hafta içersinde tüm yapılan yarışların neticeleri hesaplandıktan sonra. Karadeniz bölgesinde yapılacak olan bir gala gecesinde Karadeniz şampiyonu kupanın sahibi belirlenecektir.

Başkan Argan 2021 yılında gerçekleşen toplamda 5 ayaktan oluşan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karadeniz Offraod Kupasını Ünye Offroad kulüpü olarak başalarılı bir şekilde tamamladık.

Bundan sonraki süreç 2022 yılı için yapılacak olan yarış takviminde bizlerde Ünye Yunus Emre Spor kulübü olarak kamu kuruluşları ile yapacağımız iştişareler neticesinde yarış tarihimizi belirleyeceğiz.

Kulüp olarak 2022 yılında daha görkemli çoşkulu Uluslararası mahalli yarış ile tekrardan Ünyelilerin karşışına çıkacağız.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir