https://www.unyegundemhaber.com/

Arefe Gününde Şehitler Dualarla Yad Edildi

Arefe Gününde Şehitler Dualarla Yad Edildi

Ordu Valiliğince düzenlenen programı kapsamında, Ramazan Bayramı öncesinde Ordu Şehitliğindeki şehitlerimiz dualarla yad edildi.

Ordu Şehitliğinde düzenlenen program, Hz. Ömer Camii İmam-Hatibi Abdülkerim Şahin’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından Altınordu Müftüsü Abdullah Söylemez tarafından şehitlerimiz için dua edildi.

Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından, Vali Tuncay Sonel ve beraberindeki protokol mensupları, Şehitlikte medfun bulunan şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak, dua ettiler.  

Vali Tuncay Sonel, programa katılan şehit aileleri ve yakınlarının hal ve hatırlarını sorarak, bayramlarını kutladı. Şehit ailelerinin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Ordu Şehitliğinde düzenlenen programa, Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Bayram Gale, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, daire müdürleri, askeri erken, muharip gaziler ve şehitlerin yakınları katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir