https://www.unyegundemhaber.com/

ARGAN VE EKİBİNDEN ZABITA TEŞKİLATINA KUTLAMA

AK Parti İlçe Teşkilatı 1- 7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla ilçemizde görev yapan zabıta teşkilatını ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.


Gerçekleştirilen ziyarette, ilçe Başkanımız Kenan selim Argan, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül Tiyaloğlu, Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Abdulkadir Şafak ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Harun Sağlam İle birlikte İlçemizde görev yapan Ünye ve Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta müdürlüğü personelleri ile bir araya gelerek haftalarını kutladılar
Başkan Argan ziyarette yaptığı açıklamada Şunları söyledi “Zabıta teşkilatının kuruluşun 195. yılında özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyen güvenli sağlıklı bir yaşam alanı oluşturan zabıta teşkilatımız gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin gayretle çalışmaya devam ediyor.195 yıllık önemli bir deneyimle sahada olan zabıta teşkilatı birikimiyle güçlü ve mazisi olan bir kuruluş. Her geçen gün hizmet kalitesini artıran dinamik yapısıyla kent huzuru ve esenliğin korunmasında üstlendikleri görevlerde daima başarılı olan zabıta teşkilatına çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Bu vesileyle Zabıta haftası dolayısıyla mesleğini en güzel şekilde yerine getiren başta ilçemizde görevli zabıta personellerimiz ve tüm zabıta teşkilatının 1-7 eylül zabıtalar haftasını tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.” İfadelerine yer vedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir