https://www.unyegundemhaber.com/
S

AYBASTI BAŞKAN GÜLER İLE DOĞALGAZ’A KAVUŞTU

AYBASTI BAŞKAN GÜLER İLE DOĞALGAZ’A KAVUŞTU

AYBASTI’DA BAZI EV VE İŞ YERLERİNE DOĞALGAZ VERİLMEYE BAŞLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları sonucu Aybastı ilçesinde başlayan doğalgaz çalışmaları sonuç verdi. İlçede evlere doğalgaz akışı sağlanmasına başlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde 2007 yılında Ordu’ya doğalgazı getiren Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, halen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığındaki gücünü ve etkisini kullanarak Ordu’nun ilçelerini doğalgaza kavuşturmaya devam ediyor.

Bakanlığı döneminde Altınordu, Ünye, Fatsa ilçelerini doğalgaza kavuşturan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ise Perşembe, Gülyalı, Kumru ve Korgan’ı doğalgaz gelmesini sağlayan Başkan Güler’in doğalgaz konforuna kavuşturduğu son ilçe Aybastı oldu.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN EVLERE DOĞALGAZ BAĞLANTISI TAMAMLANIRKEN, BAZI EVLERE İLK FATURALAR GELMEYE BAŞLADI

Menderesleriyle ünlü Aybastı’da geçtiğimiz aylarda Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in katıldığı tören ile ilk kazmanın vurulması ile başlayan doğalgaz çalışmaları hızla ilerliyor. Bu kapsamda altyapısı tamamlanan evlere doğalgaz akışı başlarken bazı evlere ilk doğalgaz faturaları da gelmeye başladı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği ilçede geri kalan mahallelere doğalgaz konforunu kavuşturmak için ise çalışmalar hızla devam ediyor.

HİZMET VATANDAŞLARI MEMNUN ETTİ

Yıllardır ilçede doğalgazın eksikliğini yaşayan vatandaşlar kendilerine birçok anlamda konfor sunan hizmet için emek veren herkese teşekkür etti.

Aybastı ilçesinde yaşayan Zeki Kesici duygularını şu sözlerle dile getirdi:

 “Aybastı ilçemizde doğalgaz konforunu yaşamaya başladık. Artık, tüp derdimiz kalmadı. Evimiz sıcak. Soba yakma derdimiz kalmadı. Biz evde yoksak kat kaloriferlerinin yakılması bir sorun haline geliyordu ve evde çocuklar üşüyordu. Kömür ve odun derdimiz de vardı. Şimdi çok şükür kumandasına basıyoruz her taraf ısınıyor, her musluktan sıcak su akıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu hizmetinden dolayı bizlere verdiği destek dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz.”

Öte yandan Aybastı ilçesinde sürdürülen çalışmalarla kısa süre içerisinde geri kalan ev ve iş yerlerine doğalgazın verilmesi hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir