https://www.unyegundemhaber.com/

BABA OĞUL AYNI KAZADA YAŞAMLARINI YİTİRDİ

Ünye Belediye personeli elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti.Önder Kaynar’dan gelen kötü haberi ,Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ”Üzüntülüyüz” diye kamuoyuyla paylaştı.

ACI OLAY…

Trafik kazası Samsun’un Terme ilçesinde sabah erken saatlerde meydana geldi. Terme Sanayi mevkiinde Ünye Samsun karayolunda meydana gelen kazada baba oğul olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Metin Ataş idaresindeki 34 ENV 472 plakalı SUV tipi otomobil, araçları arıza yaptığı ileri sürülen ve yol üzerinde park halinde duran 52 AAS 990 plakalı otomobilin arkasında yaya olarak bekleyen Ömür Kaynar ve Önder Kaynar’a çarptı.

Kazada çarpmanın şiddetiyle savrulan Ömür ve Önder Kaynar olay yerinde hayatlarını kaybetti. Ölen iki kişinin cansız bedeni otopsi için Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

PAYLAŞILAN ACI DUYURU ŞÖYLE;

”Üzüntülüyüz.Belediye personellerimizden Önder Kaynar kardeşimiz ve babası Ömer Kaynar’ın elim bir trafik kazası sonucu vefatlarını derin bir üzüntü ile öğrendim.
Merhumlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve belediye camiamıza sabırlar diliyorum.
Mekanları cennet olsun.”

CENAZELER MEMLEKETLERİNE YOLA ÇIKTI

Baba oğul Ömür ve Önder Kaynar’ın cenazeleri Terme devlet hastanesi morgundan alınarak , memleketlerine yola çıktı.Baba oğulun cenazesi İkizce Şenbolluk’ta yarın defin edilecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir