https://www.unyegundemhaber.com/

BALIKÇILAR VİRA BİSMİLLAH DEDİ

BALIKÇILAR VİRA BİSMİLLAH DEDİ

Denizlerde av yasağının sona ermesiyle Ordu’daki balıkçılar denize açıldı. Ordulu balıkçılara Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, protokol ve vatandaşlar da eşlik etti.

1 Eylül itibari ile av yasağının sona ermesiyle Ordulu balıkçılar vira bismillah dedi.  Balıkçılar, av yasağının kalkmasına saatler kala aileleri ile birlikte Fatsa ilçesinde düzenlenen törenle bereketli bir balık sezonunun geçmesi adına dualar etti. Vali Sonel ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tezcan 2022-2023 sezonu için iyi temennilerde bulunarak balıkçıların nasiplerinin bol olmasını diledi.

“TÜM BALIKÇILARIMIZIN RIZIKLARI BOL OLSUN”

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan bereketli, kazasız ve belasız bir sezonun geçirilmesi temennisinde bulunarak balıkçılara işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Vekili Tezcan şöyle konuştu:

“Bugünü bekleyen herkes oldukça heyecanlı. Tüm balıkçılarımızın rızıkları bol olsun. Bereketli, sağlıkları yerinde, kazasız, belasız bir sezon geçirerek inşallah bir dahaki seneye daha güzel bir şekilde bu uğurlamayı yapmayı diliyorum. Tüm balıkçılarımıza vira bismillah diyerek işlerinin rast gelmesini diliyorum.”

“İNŞALLAH BEREKETLİ BİR SEZON GEÇİRİRİZ”

Fındık ve balda olduğu gibi balıkta da bereketli bir sezonun geçmesi dileğinde bulunan Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Sezonun hem Ordu’muza hem ülkemize, ekmeğini balıkçılıktan kazananlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bereketli olsun inşallah. Bal üretiminde bereketli bir yıl geçiriyoruz. Fındıkta da maşallah bahçeler dolu dolu. Temennimiz inşallah balıkta da böyle bereketli bir sezon geçirmek. Rabbim hepinizin yolunu ve bahtını açık eylesin” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir