https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN ADAY BALCI, KAPI KAPI GEZİYOR

BAŞKAN ADAY BALCI, KAPI KAPI GEZİYOR.

Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı tüm mahalleleri ziyaret ediyor.Daha iyi bir Ünye için geliyoruz diyen Yeniden Refah Partisi adayı Hayati Balcı akşam Killik mahallesinde vatandaşlarla hasbihal etti.Balcı ,vatandaşın dertlerini dinleyip çözüm önerilerini anlattı.

Boş durmak yok

Mahalle gezilerine başlayan Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı , gündüzleri toplantılar, sivil toplum ve esnaf ziyaretlerinde bulunurken, geceleri de hasta ziyaretleri ve ev buluşmalarında bulunuyor. Akraba, hafta sonları düğünleri kaçırmamaya gayret ediyor.

Sahada ilgi görüyoruz

Adaylığının açıklandığı günden itibaren ekip oluşturduklarını ve yol haritasını belirlediklerini söyleyen Balcı, “Biz doğduğumuz günden bu yana siyasetin içindeyiz. Vatandaşlarla bir aradayız. Gerek ticaret dönemimizde gerekse siyasetin içinde olduğumuz dönemde hep samimi olduk. Kimse ile çıkar ilişkisi kurmadık. Bilindik tabiri ile kimseye siyaset yapmadık. Olduğumuz gibi olduk. Bunun karşılığını da sahada görüyoruz. Aday olduğumuzu öğrenenler yanımızda yer almak için gayret ediyor ve bizim için ne yapabileceklerini soruyor” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

DOKTOR UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

Daha önce Fatsa’da da görev yapan psikiyatrist doktor F.K., uyuşturucu operasyonunda tutuklandı. Konya’da polis, büyümeyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir