https://www.unyegundemhaber.com/

Başkan Demirci Mazbatasını Aldı 

31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı. 

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde milletin iradesi ile yeniden Akkuş Belediye Başkanı seçilen Başkan Demirci, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak görevine başladı. Başkan Demirci’nin mazbata törenine Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı İbrahim Demir, Ak Parti MHP İlçe Başkanı Murat Tiryaki, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlar eşlik etti. 

“Demokrasi Ortamında Bir Seçim Geçirdik” 

Akkuş’ta huzur ortamında ve demokrasi kuralları gereğince bir seçim yapıldığını hatırlatan Başkan Demirci, “ Akkuş’umuzda sağlıklı huzurlu ve demokrasi ortamında geçen bir seçimi daha geride bıraktık. Hemşehrilerimizin sandığa yansıttığı teveccühün tezahürü olarak da bugün mazbatamızı aldık.  Destek ve duaları için tüm Akkuşlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum.  Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin inşallah” dedi. 

“Her Zamankinden Daha Çok Çalışacağız” 

Geride kalan sürede Akkuş için çok önemli hizmetlere ve yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Demirci, “Geride bıraktığımız 10 yıl boyunca sadece bize oy verenlerin başkanı olmadık ve herkesi sevgiyle kucakladık. Yeni dönemimizde de aynı düsturumuzu sürdüreceğiz. Halkımızın bize olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok gayret ederek, ilçemizi daha ileri taşımak adına daha büyük özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir