https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN DEMİR’DEN İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINA SALDIRI AÇIKLAMASI

 İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının penceresine kurşun isabet etti.

Emniyet tarafından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına isabet eden kurşunun “Hırsız kovalamacasında açılan ateşten kaynaklandığı” açıklandı.

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir konu hakkında yaptığı yazılı açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanının olayın bir gece öncesinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e yönelik” beni kendinle uğraştırma” sözlerinden sonra meydana gelmesi dikkat çekicidir.” Dedi.

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir’in açıklaması şöyle;

“31.03.2023 günü İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı silahlı saldırıya uğramıştır.

Saldırı İyi Parti’nin hükmi şahsiyetinedir, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’edir.

Yapılan bu saldırı ilk değildir. Maalesef partimizi hedef gösteren tahrik eden, iftira atan siyasi dil olduğu sürece de son olmayacaktır.

İyi Parti’ye gönül vermiş teşkilat mensupları ve vatandaşlarımız kendilerine yönelik atılan yalan ve iftiraları bilerek yola çıkmışlardır. Türkiye sevdalısı cesur insanları hiçbir tehdit ve baskının yıldıramayacağı bizzat Genel Başkanımız tarafından ifade edilmiştir.

Her ne kadar yetkililer bir inşaat bekçisinin hırsızları korkutmak amacıyla ateş ederken İl Başkanlığının isabet aldığını ifade etmiş olsalar da bu ifadenin inandırıcı bir yanı bulunmamaktadır.

Hırsız ya da hırsızlara ateş açan görevli olayın akabinde neden emniyete ihbarda bulunmamıştır.

Ateş açan görevli, kolluk güçleri olay mahalline geldiğinde neden kendisinin ateş ettiğini söylememiştir.

Ruhsatlı tabanca kullanan görevli İyi Parti İl Binasının hem 1. katına hem de 3. katına mermi isabet etmeyi başarmıştır. İnşaatın il merkezine ne kadar uzak olduğu da bellidir. Bu mesafeden tabanca ile binanın isabet alması mümkün değildir. Olayın açıkça İyi Partı Il Binasına saldırı olduğu açıkça bellidir. Ne kadar saklanmak istense de ” mızrak çuvala sığmamaktadır.”

Sayın Cumhurbaşkanının olayın bir gece öncesinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e yönelik” beni kendinle uğraştırma” sözlerinden sonra meydana gelmesi dikkat çekicidir.

Türkiye Cumhuriyetinin kader seçimi olarak kabul edilen bu seçim atmosferinde siyasetçilerin ağızlarında çıkan sözlere dikkat etmesi, kelimeleri tartarak konuşması oldukça önemlidir.

Çünkü bu zaman dilimi içerisinde durumdan vazife çıkarıp kibarca “ımam öksürürse, cemaat…” diye ifade edebileceğimiz istenmeyen olaylar yaşanabileceği gibi, bu tahrik ve hakaretleri fırsat bilen provokatörler, teröristler de faaliyete geçecektir.

Partimize ve Genel Başkanımıza yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyor, tüm siyasi parti liderlerini barış diline sahip çıkmaya, birbirlerini karalama, birbirlerine iftira atma yerine, yapacakları hizmetleri anlatmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir