https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER, “ŞEHRİMİZİ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE DAHA GÜZEL NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

BAŞKAN GÜLER, “ŞEHRİMİZİ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE DAHA GÜZEL NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

BAŞKAN GÜLER MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Fatsa’da muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlar günü münasebetiyle Fatsa Belediyesi tarafından bir program gerçekleştirildi. Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de katıldı. Fatsalı muhtarlarla vakit geçiren Başkan Güler yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgilendirmelerde bulundu.

Muhtarlıklar ve belediye iş birliğinde Ordu’yu daha güzel noktalara getireceklerini söyleyen Başkan Güler tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

“TÜM MUHTARLARIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Programda konuşan Başkan Güler “Sizler en kılcal damarlara kadar inen, eksikleri bizlere ileten ve aynı zamanda halkımızla temasımızı sağlayan ana unsurlarsınız. Bunun için yaptığınız bütün hizmetler için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler büyük sorumluluk yüklenen kişiler olarak bölgemizin kalkınması için gece gündüz çalışıyoruz. Siz muhtarlarımıza kapılarımız her daim açık. Şehrimizi sizlerle birlikte inşallah daha güzel noktalara taşıyacağız. Tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN YENİ YATIRIMLAR

BAŞKAN GÜLER’DEN YENİ YATIRIMLAR Ordu’nun geleceğine yönelik çalışmalara hız kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir