https://www.unyegundemhaber.com/

Ünoff Ulusal Yarışta

Ünoff Ulusal Yarışta

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu PETLAS 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası 10-12 Mayıs tarihlerinde Vezirköprü/Samsun’da organize edilecek.

Organizasyonla ilgili kulüp olarak hazır olduklarını ve yarışa Pilot. İlhami Özgür Yelkuvan, Co-pilot. İlginç Berdan Can Yelkuvan ikilisinin katılacağını belirten Kulüp Başkanı Alper Argan, organizasyon ile ilgili de bilgiler verdi.

Kulüp Başkanı Alper Argan’ın yapmış olduğu açıklamalarda; “senenin ilk yarışı olan 14. Vezirköprü Yarışı, 10-12 Mayıs tarihlerinde Vezirköprü/Samsun’da organize edilecektir. Organize edilecek Ulusal Offroad yarışı için Ünye Offroad Yunus Emre Spor Kulübü olarak son hazırlıklarımızı tamamladık. Yarışacak olan Üyelerimiz Pilot. İlhami Özgür Yelkuvan, Co-pilot. İlginç Berdan Can Yelkuvan ikilisi yarışacaklardır.

Yarış Cumartesi günü Samsun Vezirköprü/Vezirsuyu Orman etapından start alacak Pazar günü seyirci engel etapı ile tamamlanacaktır. Ünye Offroad olarak şimdiden yapılacak olan yarışın heyecanına girmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki yıllarda bizlerde Ünoff olarak Ulusala aday yarışlar düzenleyeceğiz sonrasında inşallah Ulusal yarışın bir ayağını Ünyemizde yapmak nasip olur.

Yapılacak olan ulusal yarışta yarışçılarımız Yelkuvan kardeşlere şimdiden başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir