https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER VE BAŞKAN TAVLI VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindekilerle birlikte Ünye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Tekkiraz ve İnkur Mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Güler ve Başkan Tavlı Sanayi Sitesi esnaflarıyla da bir araya geldi. Ziyaretlerde birliktelik mesajları verildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Güler’in ilk durağı Cumhur İttifakı ortağı MHP Ünye İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Güler, Başkan Tavlı ve beraberindekiler ile birlikte MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Hacıimamoğlu’ndan Net Mesaj: “Yerel Seçimlerde Genel Seçimden Daha Başarılı Sonuç Alacağız”

MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu yaptığı konuşmada, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu Cumhur İttifakının özüne ve dokusuna hiçbir zaman halel getirmeden ve Cumhur İttifakının omuzlarımıza yüklediği ödev ve sorumluluğun bilincinde olarak MHP Ünye İlçe Başkanlığı olarak geçmişte nasıl çalışmış isek bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışacağız.  Ordu’da Cumhur İttifakı adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e desteğimiz en güçlü şekilde sürecek ve yerel seçimde genel seçimden daha başarılı sonuç olacağız” dedi.

Başkan Güler, “Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı İle Birlikte Çok Güzel Hizmetlere İmza Attık”

Başkan M. Hilmi Güler ise Ünyemizden başladığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ünye’mizde tüm köy ve mahallelerine varıncaya kadar muhteşem bir birlikteliği, gücü ve icraatı göstereceğiz. Ünye benim de memleketim. Bu zamana kadar çok güzel çalışmaları birlikte yaptık. Bu birliktelik Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ile birlikte çok güzel hizmetlere dönüştü. Bu hizmetlerimiz önümüzdeki dönem de aynı şekilde devam edecek” dedi.

Tekkiraz’da Vatandaşla Kucaklaştı

Başkan Güler ve Başkan Tavlı daha sonra beraberindekilerle birlikte Tekkiraz Mahallesi’ne gitti. Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güler Pazar esnafı ile kucaklaştı.

Tekkiraz’a Kurulan İtfaiye İstasyonu Açıldı

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan İtfaiye İstasyonunun açılışında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 17 mahalleye doğrudan hizmet sunacak olan tesisin 1 araç ve 6 personelle 7/24 esaslı hizmet vereceğini ifade etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bölge adına önemli bir hizmetin hayat geçmesi nedeniyle Başkan Güler’e teşekkür ederek bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

17 Mahalleye Hizmet Verecek

Ünye İtfaiye İstasyonu’na 30 km mesafede kurulan Tekkiraz İtfaiye İstasyonu ile 45 dakikayı bulan olaylara müdahale süresi merkezde 2 dakikaya civar mahallelerde ise 10 dakikaya düşürülecek. İtfaiye İstasyonu Tekkiraz merkez, Yaycı, Dizdar, Taşçı, Çınarcık, Nurettin, Uğurlu, Yeni Kızılcakese, Ortaköy, Dereköy, Fatih, Beylerce, Yeşilada, Yenikent, Pelitliyatak, Uğurlu ve İnkur Mahallelerine doğrudan hizmet verecek.

Başkan Güler Ünye’de yapılan hizmetlere ilişkin, “248 kilometre asfalt ve beton yol çalışmasını tamamladığımız, 201 kilometre yeni içme suyu hattını bağladığımız Ünye’mizi pırıl pırıl görmek hemşehrilerimizi ve bizi ziyadesiyle memnun ediyor.  Bizim için aslolan vefadır, birlikteliktir. Ünye 31 Mart için kararını Cumhur İttifakı’mızdan yana vermiş. Ünye’ye teşekkür ediyoruz. Birlikte başardık, birlikte kazanacağız” Dedi.

Huzurevine yapılan ziyaretin ardından İnkur Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Güler ve Başkan Tavlı burada vatandaşlarla sohbet etti.

“Yeni Sanayi Sitesi Yeni Dönemin İlk Çalışması Olacak”

Ziyaretler kapsamında son olarak Ünye Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya gelindi. Sanayi Sitesi Başkanı Ali Özkan sanayi sitesinde yer sorununa dikkat çekerek bugüne kadar yapılan çalışmaların takdirle karşılandığını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise “31 Mart Seçimlerinin ardından yapılacak ilk işlerden birinin yeni sanayi sitesi olacağına dikkat çekerek, “Bundan sonra yapacağımız çalışma buradan başlayacak. Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı gibi çalışkan bir arkadaşımız var. Birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir