https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER: “YENİ AV SEZONUNUN TÜM BALIKÇI KARDEŞLERİMİZE VE İLİMİZE HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”

BAŞKAN GÜLER: “YENİ AV SEZONUNUN TÜM BALIKÇI KARDEŞLERİMİZE VE İLİMİZE HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”

YENİ AVLANMA SEZONU DUALARLA AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeni av sezonunun tüm balıkçılara hayırlı ve bereketli olmasını dileğinde bulundu.

Yeni av sezonunun başlaması sebebiyle Perşembe Kışlaönü Balıkçı Barınağı’nda bir program düzenlendi. Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Valisi Muammer Erol, Perşembe Kaymakamı Levent Yetgin, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, protokol üyeleri ve balıkçı ailelerin katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Güler, yeni av sezonunun hayırlı ve bereketli olmasın dileğinde bulundu.

121 km’lik bir sahil şeridi olan Ordu’da, denizin en verimli şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Güler, “Karadeniz’in bereketli sularında yer alan bu protein depolarımızı en iyi şekilde korumamız gerekiyor. Onun için bu av sezonunda daha fazla kurallara uyarak balık neslimizi daha da korumaya çalışalım. Öncelikle yeni av sezonunun tüm balıkçı kardeşlerimize ve ilimize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ordu Müftüsü İsmail Çiçek’in yeni av sezonunun hayırlı ve bereketli olması dileğiyle ettiği ve herkesin iştirak ettiği duanın ardından balıkçılar, protokol ile birlikte denize açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Vali Muammer Erol, kaptan koltuğuna oturarak balıkçılardan bilgi aldı. Yaklaşık bir saat denizde tur atan Başkan Güler ve Vali Erol, beraberindeki heyet ile daha sonra limana dönerek balıkçıları uğurladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir