https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’E ÇATALPINAR’DA SEVGİ SELİ

BAŞKAN GÜLER’E ÇATALPINAR’DA SEVGİ SELİ

ÇATALPINAR’A TARİHİ YATIRIMLAR  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak için Çatalpınar ilçesine giden Başkan Güler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 19 ilçede ayrımsız çalıştıklarını aktaran Başkan Güler, “Çatalpınar’ımızın tüm sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

Mesaisinin büyük bir kısmını ilçe ziyaretlerine ayıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları ve yapım çalışmalarında son aşamaya gelen projeleri yerinde inceleyerek bilgi alan Başkan Güler, ilçe merkezinde yapılan ve Çatalpınar’a estetik bir görünüm kazandıran aydınlatma çalışmasının açılışını da gerçekleştirdi. Başkan Güler, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

BAŞKAN GÜLER: “ÇATALPINAR’IN TÜM SORUNLARINI ÇÖZMEYE GAYRET EDİYORUZ”

Çatalpınar ilçesinde yapılan çalışmaların ilçeye değer kazandırdığının altını çizen Başkan Hilmi Güler, bölgeyi her geçen gün güzelleştirdiklerini söyledi.

‘Amacımız hemşehrilerimizi mutlu etmek’ diyen Başkan Güler, “Hizmetlerimizi yoğun bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Amacımız hemşehrilerimizi mutlu etmek. Çatalpınarlı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir bir ortamda yaşam kalitesini attırmak için çok sayıda çalışma yapıyoruz. Kent estetiği kapsamında yaptığımız aydınlatma çalışmaları ile ilçemize ilgi daha da artacak. Çatalpınar’ın tüm sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. İlerleyen dönemlerde doğalgaz çalışması yapmayı planlıyoruz. Çatalpınar’da her şeyin olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.  

ÇATALPINAR’A TARİHİ ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

Öte yandan Ordu’da hayata geçirilen tarihi altyapı ve üstyapı çalışmalarından Çatalpınar’ında payını aldığını aktaran Başkan Güler, önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yapılan çalışmaları sıralayan Başkan Güler, şu ifadelere yer verdi:

“Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Çatalpınar ilçemizde de sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra ilçe tarihinin en büyük altyapı, yol ve su yatırımlarını gerçekleştirdik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 2019 yılından bu yana sadece altyapı, yol ve su yatırımları kapsamında 45 km asfalt ve beton yol çalışmasını, 78 km yeni yol açma ve yol genişletme çalışmasını, 52 km yeni içme suyu hattını, 7 km yeni kanalizasyon hattını, 1 adet su alma yapısını, 1 adet sondaj çalışmasını ve 6 adet göleti ilçemize kazandırdık. Ordu’muzda 19 ilçemizin tamamında yatırımlarımız ile rekordan rekora koşmaya, gönülden gönüle girmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇATALPINAR BELEDİYE BAŞKANI TÜRE: “BÜYÜKŞEHİR İLE BÜYÜK HİZMETLER ALDIK”

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe’de yaptığı açıklamada Çatalpınar’ın Büyükşehir etkisini hissettiğini dile getirdi.

Çalışmaları dolayısıyla Başkan Güler’e teşekkür eden Başkan Türe, “Çatalpınar olarak Büyükşehir ile birlikte büyük hizmetler aldık. Çatalpınar halkımızda buna layık. Çatalpınar’da yol ve su sorunlarımız bir bir çözülüyor. Hem ziyareti hem de yapılan ve planlan tüm çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir