https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’E ÜNYE’DE GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilmesinin ardından Başkan Güler Ünye’de görkemli karşılama ile Ordu’ya giriş yaptı. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Güler, “Birlik beraberlik içinde Dünya’ya buradan mesaj vereceğiz” dedi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Türkiye Yüzyılı şehirciliğinin imarı noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Güler’i tekrar aday göstermiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi için Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i yeniden aday gösterdi. 7 Ocak Pazar günü yapılan aday tanıtım toplantısının ardından Başkan Güler Ordu’ya geldi. Akçak’da görkem karşılama ile Ünye’ye gelen Başkan Güler Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalıkla buluştu. Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ile birlikte gelen Başkan Güler’i Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile birlikte teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Güler, “Ordu’dan Dünya’ya Mesaj Vereceğiz”

Cumhuriyet Meydanı’da vatandaşlara seslenen Başkan Güler yeniden aday gösterilmesine ilişkin şu konuşmayı yaptı; “Biz Ordu’nun huzur kenti olmasını istiyoruz. Kavgadan ve çatışmadan uzak. Birlik ve beraberlik içinde Dünya’ya da buradan bir mesaj vereceğiz. Bu seçim bir yerel seçim, bir belediye seçimi değil. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızın Dünya’ya verdiği bir mesaj olacak. Bu bakımdan anlamlı. Sizden sadece herhangi bir şey istemiyoruz. Bu mesajın çok gür bir şekilde Ünye meydandan başlayarak tüm Ordu’dan muhtarlarımızla, Cumhur İttifakımızla ve teşkilatımızla birlikte vereceğiz. Ben yok, biz yok siz varsınız diyoruz.”

Başkan Tavlı, “Türkiye Yüzyılı Şehirciliğini Planlamada 31 Mart’ta Tarih Yazmaya Hazırız”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, düşünen, üreten, yarışan ve 3 ay değil 12 ay Ordu diyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bakanımız Dr. M. Hilmi Güler’i Türkiye Yüzyılı şehirciliğinin imarı noktasında tekrar aday göstererek sizlere emanet etti ve Ordu’ya yolladı. Bu süreç içerisinde Türkiye Yüzyılı şehirciliğini planlamada ve şehirleri geleceğe hazırlama noktasında hep birlikte 31 Mart’ta tarih yazmaya hazırız” dedi.

Programda AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu da birer konuşma yaptı. Konuşmalarda Ordu’nun 31 Mart seçimlerine hazır olduğu vurgulandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir