https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN HACIİMAMOĞLU’NDAN MÜJDE

Yapımı devam etmekte olan Kültür merkezi ile ilgili MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu açıklamada bulundu. Hacıimamoğlu Ünye Kültür Merkezinin 2024 yılında bitirileceğini ifade etti.

Başkan Hacıimamoğlu tarafından yapılan açıklama ”MHP Ünye İlçe Başkanlığı olarak Ünye’mizin her sorununa ve sıkıntısına duyarlı olup çözümü noktasında özveri ile çalışıyor ve gayret gösteriyoruz.

Kültür Merkezimiz ile alakalı süreci de bir çok kes Genel Merkezim ile görüşüp  yetkililere iletmiş ve çözümü için efor sarf etmiştim.

Bugün yapılan bütçe görüşmelerinde Ünye Kültür Merkezine ilişkin sürecin görüşülmesini sağlayıp Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Faruk Aksu beyinde destekleri ile bir neticeye vardırma gayretimiz karşılık bulmuştur.

Nitekim Kültür ve Turizm Bakanımızın başkanlığında  bugün itibari ile yapılan bütçe görüşmelerinde Kültür Merkezimizin 2024 yılı içerisinde bitirileceği hedeflenmiştir.

Sürecin yine takipçisi olacağımı sizlerin vasıtası ile hemşehrilerime bildiririm” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir