https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN KIR, AMATÖR SPORLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Metin Kır’ın İnsan üstü Performansıyla İz bırakmaya devam ediyor.
Ordu’nun spor alanındaki çarpıcı başarıları ve amatör sporun güçlenmesindeki önemli katkılarıyla tanınan Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, kulüplerden ve sporculardan aldığı güçle adını duyurmaya devam ediyor. Kır, son olarak U-18 grup şampiyonasında Gümüşhane de Orduspor 1967 sporun yanında olmak için istanbuldan gelerek ayağının tozu ile Gümüşhaneye giderek yanlarında olarak desteğini hissettirdi. Yeni Ordu Stadyumu’nda düzenlenen 1. Amatör final müsabakasının Yeni Ordu stadyumunda oynanması için gerekli görüşmeleri yaparak Amatörlerin hizmetine sundu.Ancak Kır’ın katkıları bunlarla sınırlı değil.
Özellikle kulüplerde görev alan hocalara Valilik bünyesinde il milli eğitim ve Halk eğitim üzerinden kurs açmaları konusunda protokol imzalayarak ekonomik destek almalarında önemli rol oynadı.
Özellikle gençlerin sporla tanışması ve spora yönelmeleri için önemli adımlar atan Kır, Milli sporcumuz Berna Tut’u Ordu Havalimanı’nda sporcularla birlikte coşkuyla karşılayarak destek verdi. Ordu’nun spor camiasında sevilen bir isim olan Kır, gençlerin spora yönlendirilmesi için gerekli altyapı ve destek çalışmalarına öncülük ediyor.
Kır’ın liderliğindeki federasyon, sporcuların ihtiyaç duyduğu her türlü materyali temin etmek için gerekli adımları atıyor ve eksik görülen noktaları belirleyerek çözüm üretiyor. Bu sayede Ordu’nun spor alanındaki potansiyeli daha da artırılarak, gençlerin ve yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlıyor.
Metin Kır’ın insanüstü performansı ve spor tutkusu, kentin spor dünyasında büyük bir heyecan ve motivasyon yaratıyor. Kendisine duyulan güven ve saygı her geçen gün artarken, Ordu’nun spor alanındaki yükselişi de göz kamaştırıyor.

Ünye gücü FK kadın futbol takımının süper lig yolunda destekçisi olan başkan Kır geçtiğimiz sezon Karadeniz de bir ilk olan U15 ve U13 kızları ligi oluşumunda etkili olmuştu.

Parkede de kulüplerin her zaman destekçisi olan Kır efeler liginde mücadele eden Akkuş Belediyespor kadınlar 2. Liginde mücadele eden 52 Çamlıkspor bölgesel ligde şampiyonluk hedefleyen Orduspor 1921 ile hentbol 1. Liginde mücadele eden Gençlerbirliği takımlarını yalnız bırakmadı.

Kır’ın TASKK yönetim kurulunda görev almasıyla birlikte Ordu amatör camiasının önümüzdeki günlerde etkisini daha da atması bekleniyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL 7 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir