https://www.unyegundemhaber.com/

KARADENİZ’İN EN BÜYÜĞÜ ÜNYE’YE AÇILDI

KARTEGDER’den Metpa Siemens ve Metpa İdaş Mağazalarına Ziyaret

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği (KARTEGDER), Ünye’de modernliği, hizmeti ve kalitesi ile müşterilerine en iyi hizmeti vermek için Atatürk Mah. Devlet Sahil Yolu Cad. üzerine yeni açılan Metpa Siemens ve Metpa İdaş mağazalarını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, dernek Başkanı Cihan Çakır, Başkan yardımcı Gökhan Beşikcioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, mağaza sahipleri Metin Kır ve Emre Kır ile bir araya geldi. Mağaza ziyaretinde, yeni işletmeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve işletme sahiplerine başarı dileklerinde bulunuldu.

Ünye gündem habere yaptığı açıklamada, “Ünye’nin ekonomik ve ticari hayatına katkıda bulunan her girişimi desteklemek ve tanıtmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Yeni açılan bu mağazaların şehrimize ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Metpa Siemens ve Metpa İdaş mağazalarının sahipleri Metin Kır ve Emre Kır da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, KARTEGDER üyelerine teşekkür ettiler.

Metpa Siemens ve Metpa İdaş mağazaları sahibi Metin Kır mağaza hakkında bilgi vererek; “Metpa Şirketi olarak bu bizim Siemens kolunda 5. mağazamızdır. Ordu, Giresun ve Ünye’de şubelerimiz var. Mağazamız Karadeniz’in en büyük ve hacimli mağazasıdır. Mağazamız aynı zamanda “deneyim mağazası” olarak da geçiyor. Deneyim dediğimizde Siemens’in ürettiği tüm ürünleri mağazamızda bulabiliyorsunuz. Daha önce Niksar Caddesi’nde ikamet ediyorduk. Müşterilerimizden gelen olumlu tepkilerle birlikte mağazamızın büyümesi gerektiğini anladık. Bizde Atatürk Mahallesi’nde bu konsepti hem Ünye halkına hem de şirketimize kazandırmış olduk. Ürünlerimizde açılışa özel güzel indirimlerimiz de var. Bu indirimler Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek. Müşterilerimiz mağazamızı ziyaret ederek son kalite ürünleri görme fırsatı bulabilirler. Araç otoparkı sektörümüzde çok önemlidir. Şuanda yaklaşık 15 araçlık bir otoparkımız mevcuttur.” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL 7 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir