https://www.unyegundemhaber.com/

Başkan Öztürk, Gürecülü Mahallesi Sakinleriyle İstişarede Bulundu

Cumhur Öztürk, Ünye Gürecülü Mahallesi Sakinleriyle İstişarede Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, demokratik bir yaklaşımla seçmenleriyle bir araya gelerek Ünye’nin çeşitli mahallelerinde vatandaşları dinliyor. Son olarak Öztürk, Ünye’nin önemli mahallelerinden biri olan Gürecülü’de mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Öztürk, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Sizlerle bir araya gelmek, doğrudan sorunlarınızı dinlemek ve çözüm önerilerinizi almak benim için son derece önemli. Belediye yönetimimizi, sizin gerçek ihtiyaçlarınıza uygun olarak planlamak istiyoruz” dedi.

Mahallenin altyapı çalışmalarından sosyal projelere kadar birçok konuda görüş ve öneriler dile getirildi. Cumhur Öztürk, bu iletişimlerin, belediye yönetiminin daha şeffaf ve anlayışlı bir anlayışı hayata geçirmek adına önemli olduğunu belirtti.

Öztürk yaptığı açıklamada; “Gürecülü dertli, Ünye dertli. Ünyeli hizmet bekliyor. Ünye, yıllardır doğru düzgün hizmet alamadığı için gerilemeye başladı. Organize sanayimiz zamanında bitmediği için yatırımcıları kaçırdık. Hatta kendi sanayicilerimizi bir komşu ilçeye gitmeye mecbur bıraktık. Ama bekle bizi Ünye’m 1 Nisan sabahı hizmet dönemi başlıyor.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir