https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN ÖZTÜRK, NURİYE MAHALLESİ’NDE VATNDAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, seçim kampanyası kapsamında Nuriye Mahallesindeki sakinler ve esnafla bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen buluşmada, Öztürk, projelerini paylaşarak vatandaşların görüşlerini dinledi.

Ünye’nin geleceğini şekillendirecek seçim sürecinde adaylar, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatma ve sorunları dinleme fırsatı buluyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ünye Belediye Başkan adayı Cumhur Öztürk, Nuriye mahallesinde gerçekleştirdiği etkinlikle vatandaşlarla buluştu.

Nuriye Mahallesi sakinleri ve esnafla samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Cumhur Öztürk, belediyenin geleceği için planladığı projeleri detaylı bir şekilde paylaştı. Katılımcı bir yaklaşımla soruları yanıtlayan Öztürk, vatandaşların beklenti ve taleplerini de dinleyerek not aldı.

Yaptığı ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk; “Zafere doğru adım adım ilerliyoruz. 6 yıl görev yaptığım Nuriye mahallesinde Cuma namazını kıldıktan sonra Nuriye Mahallesi sakinleri ve esnafıyla bir araya geldik. Eski dostlarla eski zamanları andık.  Çalıştığım okul perişan bir halde. Milli servet ne hale gelmiş. Halkımız da bizim gibi umutlu. Herkes hazırlansın, 1 Nisan sabahı Ünye’de Hizmet Dönemi Başlayacak.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir