https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN SEMİZ, Bu bir bayrak yarışı, millet ve hizmet sevdasıdır.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, önümüzdeki dönem için partisinden aday gösterilmemesi sonrası Çaybaşılılara sosyal medyasından açıklama yaptı.

 Hüseyin Semiz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şöyle dedi; 

“Kıymetli Çaybaşılılar, 2019 yılında Gönül Belediyeciliği parolasıyla çıktığımız, samimiyet, gayret ve özveriyle yürüttüğümüz, halka hizmet hakka hizmet şiarıyla 26 mahallemizde gece gündüz demeden daima eser siyasetiyle milletimize hizmetkar olduğumuz 5 yılı, başımız dik alnımız açık gönül rahatlığıyla tamamlıyoruz.

Bu bir bayrak yarışı, millet ve hizmet sevdasıdır.

2019’da bizlere güvenerek bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, TBMM Başkanımız Sn. Numan Kurtulmuş’a, Sayın Milletvekillerine, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sayın İl Başkanına, her daim yanımda olan eşime ve aileme, dostlarıma, Ak Parti İlçe Başkanımız Adem Genç ve ilçe yönetimine, meclis üyelimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partimizin mahalle başkanlarına, mahalle muhtarlarımıza, görev süremiz boyunca milletimize birlikte hizmet ettiğimiz belediye personelimize özellikle değerli Çaybaşılı hemşehrilerime en içten şükranlarımı iletiyor, teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde Ak Parti Çaybaşı Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen İsmet Yanık’a başarılar diliyor, Çaybaşı’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Selam, dua ve muhabbetlerimle…”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir