https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN SEMİZ HASTANE RUHSATINI İMZALADI

Çaybaşı ilçesine yapılacak olan Devlet Hastanesi’nin ruhsatı Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz tarafından imzalandı.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ilçeye kazandırılacak olan Çaybaşı Devlet Hastanesi’nin ruhsatını imzaladı.

Firmanın yakın zamanda çalışmalarına başlayacağını ifade eden Başkan Hüseyin Semiz, “İlçemize kazandırdığımız Çaybaşı Devlet Hastanemizin ruhsatını imzaladık. Yüklenici firma çalışmalarına başlıyor. Kalıcı, ayakları yere basan projelerimizle Çaybaşı çok daha yaşanılabilir bir şehir oluyor. Sevdamız, derdimiz Çaybaşı için doğru adımlarla çalışmaya devam ediyoruz. Çaybaşı’mızın hayallerini bir bir yerine getirmek için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini gösterdi.

İlçeye yatırımların yapılmasında katkı sağlayanlara teşekkür eden Semiz, “Bu tarihi hizmetin İlçemize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Sn. Hüseyin İnceöz ve ekibine,, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Başkanımıza, Sayın İl Sağlık Müdürümüze ve ekibine, Ak Parti İlçe Başkanımız Adem Genç’e, Hastane yeri olarak yer bağışlayan ayrıca yolunun yapılması için fedakarlık gösteren kıymetli Çaybaşılılara ve emeği geçen herkese şahsım ve tüm Çaybaşılılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

15.05.2024 Nöbetçi Eczaneler

Akgül EczanesiBayramca Mahallesi, Kayalılar Sokak No:74/A Ünye / Ordu» Civelek Market arkası0 (452) 324-17-75Davut Durak EczanesiLiseler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir