https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN SEMİZ’DEN ERASMUS DESTEĞİ

Başkan Semiz; Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında hibe desteği almayı hak kazanan, Çaybaşı Atatürk Ortaokulu’nun yanında olacaklarını söyledi.

Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında hibe desteği almayı hak kazanan, Çaybaşı Atatürk Ortaokulu’nun “Dijital Dünyaya Özel Bir Merhaba” adlı projesi çerçevesinde Avrupa’da çeşitli kurs ve eğitimlere katılarak gözlemlerde bulunan öğretmenler, Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ile bir araya geldiler.
Öğretmenler Hülya Söğüt, Esra Yıldırım, Fatih Yıldırım ve İsmail Kaya ve Okul Müdürü Yaşar Ocak, Başkan Semiz’i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aktardılar, istişarelerde bulundular.
Başkan Semiz, “Projeye emek harcayan yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bizler her şartta ve koşulda eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz.” Diyerek eğitimcilerin yanında oldukları mesajını verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir