https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona ererken öğrenciler karnelerini aldı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Kaymakam Ayhan Işık ile birlikte karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Başkan Tavlı öğrencileri tebrik ederek iyi bir tatil sürecinin geçmesini diledi.

Ünye’de 28 bin 370 öğrenci karne sevinci yaşadı. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Sarıkaya, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel ve Gürecülü Mahallesi Muhtarı Ceyhan Gür öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Yaşar Gazioğlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz Ünye’de 95 okulda 28 bin 370 öğrencinin karne aldığını söyledi.

Başkan Tavlı Öğrencileri Tebrik Etti

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencilerin güzel bir tatil süreci geçirmelerini temenni ederek, “2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi kazasız belasız bir şekilde sona erdi. Değerli öğretmenlerimizin öğrencilerimize eğitim noktasında sağladığı katkıların bir değerlendirmesi olarak bugün öğrencilerimiz karnelerini aldı. Bu süreçte kendilerini değerlendirme fırsatı bulacak öğrencilerimiz ikinci döneme eksiklerini tamamlayarak gelecek. Öğretmenlerimize emekleri nedeniyle teşekkür ediyor, öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Kaymakam Işık, “Öğretmen ve Öğrencilerimize İyi Tatiller Diliyorum”

Kaymakam Ayhan Işık ise “Öğrencilerimizin karne sevincinin paylaşmak için buradayız. Bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve Milli Eğitim camiamızın ilgili personellerine iyi tatiller diliyorum” dedi.

Törende daha sonra öğrencilere karneleri protokol üyeleri tarafından verilerek tebrik edildi. Tören karne dağıtımının ardından sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir