https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “RAMAZAN BAYRAMI’NA ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, başta Ünyeliler olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tavlı, yayınladığı mesajda, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren çok özel günlerdir”

Başkan Tavlı, şunları söyledi:

“Sabır, dua, kardeşlik, huzur ve inanç dolu geçen 11 ayın sultanının ardından, bizleri bayrama ulaştıran rabbimize hamdolsun. 2 yıl aradan sonra yeniden aynı sofrayı paylaşmanın huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Bu yıl “Gönül Sofrası” adıyla kurduğumuz iftar çadırında binlerce hemşerimiz Ramazan ayını manevi iklimini hep birlikte paylaşmış oldu. Yine Ramazan ayı içerisinde birçok etkinlik gerçekleştirerek geleneklerimizi de yaşatmış olduk. Hamdolsun böylece özlem duyduğumuz dolu dolu bir Ramazan ayını hep birlikte geçirdik ve bayrama ulaştık. Bu duygu ve düşüncelerle Ünyeli ve Ordulu hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlığın ve neşenin ülkemizden ve evlerimizden eksik olmadığı, nice bayramları ailelerimizle, sevdiklerimizle huzur ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir