https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “TEK DERDİMİZ HİZMET BELEDİYECİLİĞİ”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, AK Parti’nin hizmet belediyeciliğine dikkat çekerek, “Bugün Hizmet Belediyeciliği sadece Cumhurbaşkanımız ve biz ekibinin derdi. Diğerlerinin böyle bir derdi yok. Bu nedenle 31 Mart’tan sonra da hizmet sevdamız milletimizin destekleriyle artarak devam edecektir” dedi.

Başkan Tavlı, “Biz Her Zaman Milletimizle İç İçe Gönül Gönüleyiz”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı,  Güzelyalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. AK Parti’ye verilen desteklerin hizmete dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Tavlı, “Bugün hizmet belediyeciliği Cumhurbaşkanımız ve riyasetinde çalışan ekibinin derdi. İstanbul’da bu kadar mücadele edildi, seçim kazanıldı. İnanın bugün baktığınızda sadece Asarkaya Kent Ormanı gibi bir tesisi İstanbul’a kazandırmadan giden bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Ben 31 Mart’ta Ünye’de olduğu gibi orada da milletimizin ferasetinin galip geleceğine inanıyorum. Biz her zaman milletimizle iç içe gönül gönüleyiz. 15 gündür de çeşitli mahallelerimizi ilçe başkanımızla ziyaret ediyoruz. Çok da iyi mesajlar alıyoruz. Allah’a şükürler olsun bu bölgenin evladı olarak 5 yıllık süreçte hizmetler ürettik ve sizlere mahcup olmadan bir dönemi tamamlıyoruz. İnşallah güçlü bir şekilde sizler desteklerini verdiğinizde muhtar olarak da beğendiğiniz bir kardeşimizi seçtiğiniz takdirde bu hizmet etme gayretimizi kaldığımız yerden devam ettireceğiz. Bu bölgede yapılan işlerin her aşamasında izimiz ve emeğimiz var. Bu izimizi ve emeğimizi ziyan etmeyiz Allah’ın izni ile katlayarak hizmetlerimize devam ederiz” diye konuştu.

Başkan Alparslan, “Ünye’miz Bölgenin Cazibe Merkezi Oldu”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise AK Parti ile Türkiye’nin ekonomiden eğitime, sağlıktan savunmaya önemli mesafe kat ettiğini belirterek, “Türkiye AK Parti iktidarı ile eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, ekonomide ve özellikle savunmada çok ileri noktaya taşınmıştır. Yabancı ülkelerden İHA almak için bekleyen Türkiye, bugün ihracat yapar hale gelmiştir. İşte bu gücün, kuvvetin yerinde olması yerel seçimlerden güçlü olarak çıkıp Cumhurbaşkanımızı tüm Dünya huzurunda dimdik ayakta tutmamıza bağlı. Ünye’mizde de birçok hizmet bu dönem hayat geçti. Başkanımızla zaman zaman sosyal tesislerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Artık Ünye’mize sadece komşu ilçelerden değil, birçok ilden de misafirlerimiz geliyor. Çorum’dan da aileler gelerek Ünye’mizin güzelliklerini yerinde görme imkanı buluyor. Sosyal tesislerin canlandırılmasıyla Ünye’miz bölgenin cazibe merkezi haline geldi. Organize Sanayi Bölgesi’nde son yapılacak yatırımlar da istihdama katkı sunacak. İşsizlik sorunu çözüldüğünde, sağlıkta yeni yatırımlar tamamlandığında çok daha iyi noktalara geleceğiz. Bunun yolu da 31 Mart seçimlerinde sizlerin vereceği güçle olacak” dedi. 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir