https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Üniversiteden mezun olan gençlerin mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ünye Meslek Yüksekokulu, Akkuş Meslek Yüksekokulu ve İkizce Meslek Yüksekokulu’nun ortak düzenlendiği mezuniyet töreni Ünye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Gençlerimizi yeni bir hayata uğurladık. Artık öğrenci olmaktan çıkıp kendinizi şekillendireceğiniz, kendi hayatınızı ve geleceğinizi kurmak açılan kapının anahtarını bugün alıyorsunuz. Ben size inanıyor ve güveniyorum ki o anahtarı alırken yeterince ve gereğince kendinizi hazırlamak için mücadele ve gayret ettiniz. Bu kapıyı açtığınızda kiminiz umduklarını bulurken kiminiz belki bulamayacaksınız. Burada yılmak yok, durmak yok, yoruldum diye oturmak yok. Mücadeleye devam edeceğiz. Gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz. Mezun olan gençlerimize başarılar dilerim. Yolları açık olsun” dedi.

2022-2023 Öğretim yılında Ünye İİBF’den 233 öğrenci, Ünye MYO’dan 200, İkizce MYO’dan 136 ve Akkuş MYO’dan 22 öğrenci mezun oldu.

Mezuniyet törenine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Ordu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Ünye İİBF Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Ünye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kırca, ODÜ Ünye İİBF ve MYO akademisyenleri, kurum amirleri, siyasi parti Ünye ilçe Başkan ve temsilcileri, STK  başkan ve temsilcileri katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE YENİKENT MAHALLE MERKEZİNE KONFOR

ÜNYE YENİKENT MAHALLE MERKEZİNE KONFOR Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi’nde beton yol …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir