https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA YEMEĞİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ünye’de faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya geldi.

Günün anısına pasta kesildi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda, günün anısına üzerinde “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun” yazılı pasta kesildi.

Program Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel, Orhan Gürel ve Ahmet Şahin ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu, Fen İşleri Müdürü Orkun Oral ve Ünye’de faaliyet gösteren basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

Ünye Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri kamuoyuna duyurma noktasında yerel basının yüksek sorumluluk bilinci ile hareket ettiğini işaret eden Tavlı, tüm basın mensuplarına teşekkür ederek şöyle konuştu;

“Öncelikle toplumun bilinçlenmesine bilgilenmesine olayların gelişimiyle alakalı takip edilmesine vesile kıymetli bir görevi icra ediyorsunuz.  Bu görevi icra etmenin yanı sıra aynı zamanda önemli bir sorumluluk ta sizlerin üzerine de yüklenmiş oluyor.  Sizden bilgi alan bilgilenen insanların da doğruluk noktasında, hakikat noktasında bilgileri de güvenilir bir şekilde alması lazım. O açıdan da özellikle topluma karşı da sorumlu olduğunuzu özellikle vurgularken sizlerin de bu konuda aynı hassasiyetle inandığınıza yürekten inandığımı da belirtmek istiyorum.

Bizler de yaptığımız işleri sizlerin aracılığıyla kıymetli hemşerilerimize aktarıyor, anlatıyor, bilgilendirmiş oluyoruz. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz.

10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlamanın yanı sıra yılın 365 günü aslında 7/24 gazetecilerin günü. Her zaman her yerde, gecenin herhangi bir vaktinde nerede bir hadise varsa oradasınız. Nerede bir bilgilendirilmesi gerek konu varsa muhakkak oradasınız. Bu gün, bütün o çalışmaların yapıldığı her günü hatırlamak, yaşamak adına belirlenmiş özel bir gün. Bizde sizlerin bu özel anınızda bu özel gününüzde birlikte olalım dedik. Bir pasta keserek de aynı zamanda ağzımızı güzelleştirelim ve tatlandıralım istedik. 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyor sağlık afiyet ve huzur diliyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir