https://www.unyegundemhaber.com/

BBP ADAYI ZEKİ FİDAN OLDU

Büyük Birlik Partisi Ünye belediye başkanlığı adaylık başvuruları devam ederken, emekli imam Zeki Fidan, adaylık başvurusunu genel merkezden yaptı.

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerde adaylık başvuruları devam ediyor. Seçimlere hazırlıklarını devam ettiren Büyük Birlik Partisi’nde de ilçeler bazında adaylar belirlenmeye devam ediyor. Ordu’da bir çok ilçede adaylarını belirleyen Büyük Birlik Partisi Ordu ol teşkilatı son olarak da Ünye’de adaylık başvurusu aldı.

Yerel seçimlerde bende varım diyen, emekli din görevlisi Zeki Fidan, Ünye Belediye Başkan Adaylığı için başvurusunu Ankara’da Genel Merkezde yaptı. Başkan adayı Zeki Fidan Ordu il Başkanı Durmuş Zor ile birlikte Ankara’da başvurusunu yaparken, Genel Başkan Mustafa Destici ile de bir araya geldi. Başvurusunu sosyal medyadan duyuran Ünye Belediye Başkan Adayı Zeki Fidan düşüncelerini Bugün Ankara’da BBP Genel Merkezi’nde Ünye belediye başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptık. Öncelikle Ordu BBP il başkanım Sayın Durmuş Zor hocama gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ederim” sözleri ile duyurdu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir