https://www.unyegundemhaber.com/

BEBEĞİNİ ÖLDÜRME ZANLISI ANNE SERBEST BIRAKILDI

Ordu’nun Altınordu ilçesinde doğurduğu bebeğini fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan anne Bilge Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelen olayda doğurduğu çocuğunu fındık bahçesine gömen Bilge Ç., tutuklanmıştı. Olayın ardından Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu olarak yargılanan Bilge Ç. hakkında, bebeğin ölüm nedenini belirleyememe raporu veren İstanbul 1. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nın raporu mahkemeye gönderilmişti.

Tahliye edildi

Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde 30 mayıs Salı 2023 tarihinde hakim karşısına çıkan Bilge Ç., savunmasında suçsuz olduğunu belirterek, Avukatı Rüşan Yüksel’in “Adli Tıp Kurumu’nun ölümle ilgili raporunu mahkemeye gönderdiğini ve müvekkilinin bu rapora dayanarak suçsuz olduğunu savunması sonucunda, şüphelinin tahliyesini ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, tüm dosya içerisindeki bilgi ve belgelere dayanarak Bilge Ç.’nin tutuksuz yargılanmasına ve tahliye edilmesine karar verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

DOKTOR UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

Daha önce Fatsa’da da görev yapan psikiyatrist doktor F.K., uyuşturucu operasyonunda tutuklandı. Konya’da polis, büyümeyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir