https://www.unyegundemhaber.com/

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN: ÖZÜR DİLİYORUM

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN: ÖZÜR DİLİYORUM

Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’in belediyede çalışan iki kadına hakaret ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından açıklama geldi. Şahin, “Göstermemem gereken tepkiydi.

Hemşehrilerimizden özür diliyorum.” dedi.

Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin belediyeye ait şirketin personeli olarak temizlik işlerinde çalışan 2 kadınla makam odasında sendikadan istifa etmeleri için kadınlara baskı yaptığı ve hakaret görüntülerin ortaya çıkmasının ardından özür açıklaması geldi. 

Sosyal medya hesabından bu sabah açıklama yapan Şahin’in özür açıklaması şöyle;12.11.2021 tarihli Sözcü Gazetesinde 2.5 yıl önce başkanlık makamında belediye hanım personelimizle, bu hanım personelimizin görüşme için geldiği esnada ses kaydını hazırlayarak makama girdiğini yeni öğrendiğim ve olmaması gereken bir diyalogla ilgili haberler yayınlanmıştır.

Söz konusu olay 2.5 yıl önce kendisinin şahsıma; yalan söylüyorsunuz şeklindeki ithamı üzerine sinirlenmem sonucunda olmuş ve göstermemem gereken bir tepkiye dönüşmüştür. hemşehrilerimizden özür diliyorum.  Kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir