https://www.unyegundemhaber.com/

BEYAZAY DERNEĞİ “YAZA MERHABA” DEDİ

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu Şubesi “Yaza Merhaba” etkinliğinde buluştu.

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Ünye’nin Çamlık mevkiinde  düzenlenen etkinlikte, engelli vatandaşlar ve aileleri bir araya gelerek yaza merhaba dedi.Ünye şf.od.bsk. Bekir Şimşek ve Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Mustafa Karaca’nın hakemliğini yaptığı yarışmalarda birinci gelenlere çeşitli ödüller verildi.

Faaliyete geçtiği andan itibaren gerçekleştirdiği organizasyonlar ve bağışlar ile engelli vatandaşların hep yanında olan Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu Şubesi, bugün de gerçekleştirdiği “Yaza Merhaba” etkinliği ile hem eğlendirdi hem de kazandırdı.

Etkinliğe katılan engelli vatandaşlar ve aileleri dart oyunu, puzzle yapma, bilek güreşi, balon şişirme gibi çeşitli yarışmalarla günün keyfini çıkarttı. Oyunlarda galip gelenlere ise Çınarsuyu’nda konaklama, Emrah Usta’da ve Atabey Düğün Salonunda hediye çekleri gibi birçok ödül verildi.

Etkinliği düzenleyen Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Cihan Çakır, “bugün derneğimiz ile birlikte “Yaza Merhaba” etkinliğinde buluştuk. Bugün arkadaşlara güzel bir gün geçirdik. Oyunlar oynadık, yarışmalar yaptık, sohbetler ettik. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çeşitli etkinliklerimiz devam edecektir. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlik de bunlardan biridir. Bu aile büyüyerek örnek imza işlere imza atacaktır. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

28 İLDE FETÖ OPERASYONU

28 İLDE FETÖ OPERASYONU İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara merkezli Ordu dahil 28 ilde FETÖ’nün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir