https://www.unyegundemhaber.com/

BEYAZAY DERNEĞİNDEN BAŞKAN TAVLI’YA ZİYARET

Beyazay Derneği Ordu Şubesi Başkanı Cihan Çakır ve beraberindeki yönetimini Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı makamında kabul etti.

Ziyarette dernek hakkında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya bilgiler veren Beyazay Derneği Ordu Şubesi Başkanı Cihan Çakır, “Türkiye’de kamu yararını yapan bir derneğiz. 66 ilde ve yurt dışında 7 şubede faaliyet gösteriyoruz. Derneğimiz il başkanlı olması münasebetiyle merkez ilçe Altınordu’da olması gerekiyorken, biz yoğun ve önemli uğraşlar göstererek dernek şubemizi Ünye’ye taşıdık.  Daha önceden Ordu’da da var olan Beyazlar derneğini yeniden faaliyete geçirme onuru sayın genel başkanımız Lokman Ayva’nın teveccühleri ile bana ve arkadaşlarıma verildi. Bugün bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Türkiye Beyazay Derneği Ordu Şube Başkanı Cihan Çakır ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Beyazay Derneği Ordu Şubesi olarak sizlere başarılar dilerim” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Cihan Çakır’a , yönetim kurulu üyeleri Barış Tayfun Nal, Yunus Zor, Gökhan Beşikçioğlu ve  Semanur Odabaşı Beşikçioğlu eşlik etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir