https://www.unyegundemhaber.com/

BEYAZAY’DAN VALİ SONEL’E ZİYARET

Beyazay Derneği Ordu Şubesi Çalışmalarına Hızlı Başladı
Kısa bir süre önce kurulumunu gerçekleştiren Beyazay Derneği Ordu Şubesi ilk olarak Ordu valisi Tuncay Sonel’e ziyarette bulundu.

Başkan Cihan Çakır ve beraberindeki yönetimini Ordu valisi Tuncay Sonel makamında kabul etti.
Ziyarette dernek hakkında Ordu Valisi Tuncay Sonel’e bilgiler veren Beyazay Derneği Ordu Şubesi Başkanı Cihan Çakır, “Türkiye’de kamu yararını yapan bir derneğiz. 66 ilde ve yurt dışında 7 şubede faaliyet gösteriyoruz. Daha önceden Ordu’da da var olan Beyazlar derneğini yeniden faaliyete geçirme onur’u sayın genel başkanımız Lokman Ayva’nın teveccühleri ile bana ve arkadaşlarıma verildi.

Sosyal yardımlaşma ve insana hizmet yolunda yola çıktığımız bu kurumda bizler sizlerin bir paydası olarak yük olmaya değil yük almak için yola çıktık. Umarım başta engelli bireyler olmak üzere tüm gönüllere dokunmak bizlere nasip olur düşüncesiyle kabulünüz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel’de ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Devletin şefkatli kolları herkese uzanacak güçtedir. Elimizdeki imkânları kullanarak bu gayede üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapma gayretinde olacağız. Beyazay Derneği Ordu Şubesi olarak sizlere başarılar dilerim” diye konuştu.

Ordu valisi Tuncay Sonel’in kabulünde Başkan Cihan Çakır’a , yönetim kurulu üyeleri İbrahim İşçi, Yunus Zor ve Semanur Odabaşı Beşikçioğlu eşlik etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir