https://www.unyegundemhaber.com/

Biz milletimiz için varız, Milletimiz için var olmaya devam edeceğiz.

 Seçimlerde zirvede çıkmak isteyen adaylar, seçimlere son günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Aday olduğu ilk günden itibaren çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı, esnaf ve vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.

Son dönemde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Ünye’nin dört bir yanındaki esnaf ve vatandaşlarla doğrudan temas kurarak onların taleplerini dinleyen Balcı, şehrin ihtiyaçlarına odaklanarak projelerini şekillendiriyor.

Birlikte Daha Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız

Milli Görüş çatısı altında esnaflarımızı ziyaretlere devam ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı; “Milli Görüş çatısı altında esnaflarımızı ziyaretlere devam ediyoruz. Esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz.

Esnaflarımız ülkenin ekonomik dengesinin temel taşlarından biridir. Onların refahı ve başarısı, toplumun refahı için hayati öneme sahiptir. Bu nedenle, onların taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, Ünye’nin ekonomik gelişimine katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Esnaflarımıza verdiğimiz destek ve onların bize olan güveni, Milli Görüş hareketinin gücünü ve dayanışmasını yansıtmaktadır. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte başaracağız!”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir