https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR, MARMARİS’TE YANGINDAN KURTARILAN KEÇİLERİN YARDIMINA KOŞTU

BÜYÜKŞEHİR, MARMARİS’TE YANGINDAN KURTARILAN KEÇİLERİN YARDIMINA KOŞTU

Muğla’nın Marmaris ilçesi Osmaniye Köyü’nde çıkan yangınlarda sağ olarak kurtarılan keçilerin yardımına Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Hayvan Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) ve hayvanseverler yetişti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında yaralanan hayvanların tedavisi, nakli ve yiyecek ihtiyacının karşılanması için bölgeye giden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Hayvan Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç halinde farklı bölgelere de destek veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Muğla’nın Marmaris ilçesi Osmaniye Köyü’nde çıkan yangından kurtarılan keçilerin tedavisi için Manavgat’tan yola çıkan ekipler, olay yerine ulaşarak yaralanan hayvanlara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Olay yerinde bulanan bir kedinin de yaralandığını fark eden ekipler, kediye de muayene ederek Marmaris Hayvan Barınağı’na teslim etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Hayvan Sağlığı Müdürlüğü ekipleri yaralı hayvanların tedavisini yaparak yiyecek ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra vatandaşlara da hijyen paketi yardımı yapıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir