https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR SATRANÇ TAKIMI MİLLİ TAKIMIN KAPISINI ARALADI

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’na katılan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Satranç takımı 1 altın ve 1 gümüş madalya elde etti.

22-29 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin 81 ilinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 2 binin üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvada 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanan Büyükşehir Sporcuları, Türkiye Satranç Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı.

1 ALTIN, 2 GÜMÜŞ VE 1 BRONZ MADALYA

Antalya’da düzenlenen şampiyonda Umut Ata Akbaş 18 Yaş Genel kategorisinde 33 sporcu arasında birinci olarak altın madalyanın sahibi olurken, Cihan Akif Güngör 14 Yaş Genel kategorisinde 52 sporcu arasında ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Düzenlenen şampiyonaya Ordu’dan katılan diğer sporculardan Aybike Küçük 14 Yaş Kızlar kategorisinde 18 sporcu arasında Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanırken, Zümra Meryem Alagöz 15 Yaş Kızlar kategorisinde 34 sporcu arasında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

BAŞKAN GÜLER TEBRİK ETTİ

Antalya’da düzenlenen şampiyonada derece elde eden sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sporun her branşında mücadele eden sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir