https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ÜRETEREK TASARRUF SAĞLIYOR

BÜYÜKŞEHİR ÜRETEREK TASARRUF SAĞLIYOR

ORDU’NUN PARK VE YEŞİL ALANLARINDAKİ MALZEMELER BÜYÜKŞEHİRDEN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede bulunan park ve yeşil alanlardaki oturma bankları, basketbol potaları, aydınlatma direkleri, korkuluk ve kent estetiğine görsel katkı veren ahşap saksıları kendi atölyesinde üretiyor. Büyükşehir Belediyesi kendi ürettiği malzemelerle hem ekonomik kazanç elde ediyor hem de daha hızlı çalışmalara imza atıyor.

Alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla da takdir topluyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu” düşüncesini tüm alanlarda uygulamaya devam ediyor.

ATÖLYE FABRİKA GİBİ ÜRETİM YAPIYOR

19 ilçede bulunan park ve yeşil alanlara modern bir kimlik kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu alanlarda kullanılan basketbol potalarından oturma gruplarına, aydınlatma direklerinden ahşap saksılara tüm araç ve gereçleri kendisi üretiyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren atölyede üretilen ürünlerle hem belediye bütçesine katkı sağlanıyor hem de zamandan tasarruf ediliyor.

DAİRE BAŞKANI GÜNDOĞAR: “TÜM İHTİYAÇLARIMIZI KENDİMİZ KARŞILIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren atölyelerde yapılan çalışmaları değerlendiren Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, park ve yeşil alanlarda kullanılan malzemeleri kendilerinin ürettiğini söyledi.

Atölye çalışmaları ile ekonomik anlamda tasarruf elde edildiğini ve tüm ihtiyaçların karşılandığını aktaran Daire Başkanı Gündoğar, şunları kaydetti:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Sayın Bakanımızın himayelerinde Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı atölyesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimiz genelinde 1 milyon 450 bin metrekarelik yeşil alanlarımızda bulunan oturma gruplarının, ahşap aksanların, yaz aylarında plajlarda kullandığımız kabinlerin ve korkulukların bakımlarını burada yapıyoruz. Atölyemizde ayrıca 19 ilçemizde 772 mahallemizde tüm alanlarda kullandığımız başta piknik masaları, oturma grupları, banklar, ahşap saksılar, kamelyalar, okul ve parklardaki potalar ve bunlara ek Bakanımızın talimatları ile aydınlatma direklerini de kendimiz üretiyoruz. Bir fabrika görünümünde olan atölyemizde personelimizle gece gündüz çalışıyoruz. 19 ilçe belediyemizin, kamu kurum ve kuruluşlarının tüm taleplerini bu atölyemizde karşılıyoruz. Amacımız kendi ihtiyaçlarımızı karşılamak ve kendi imkânlarımızla üretip belediyemize ekonomik anlamda tasarruf sağlamak.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir