https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN KAPALI CADDE DENETİMİ

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN KAPALI CADDE DENETİMİ

MOTOSİKLET VE BİSİKLETLERİN BU CADDEYE GİRMESİ YASAK!

Araç trafiğine kapalı alanlarda motosiklet kullanan sürücülere Ordu Büyükşehir Zabıtası geçit vermiyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesinde yapılan denetimlerde sürücülere uyarıda bulunuldu.

ÖNCELİK YAYANIN

Vatandaşların şehrin her köşesinde gönül rahatlığıyla vakit geçirmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanlar, bisiklet yolları ve yürüyüş yollarında kullanımı yasak olan motosikletler için denetimlere devam ediyor. Yayalar için kaza riski de oluşturan bu motosikletlilere dur diyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, sürekli devriyelerle kural tanımaz sürücülere geçit vermiyor.

İSMET PAŞA VE SIRRI PAŞA CADDELERİNDE DENETİM YAPILDI

Özellikle vatandaşların yoğun olduğu saatlerde motosikletlilerin araç trafiğine kapalı bölgeleri kullanmaması için denetimler devam ediyor. Yaya güvenliğini bozacak şekilde kuralları ihlal eden motosiklet ve mobilet sürücüleri için Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri müdahalede bulundu. Altınordu ilçesi Sırrı paşa ve İsmet paşa caddelerinde yapılan denetimlerde sürücüler tek tek uyarıldı.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHRİN DENETİMİNE DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerden memnun olan vatandaşlar ekiplere teşekkür ederek, “Burada yasak olmasına rağmen araçla girenler hakkında en ağır cezai işlem uygulansın. Yoksa bu kural tanımazlar akıllanmazlar. Şehrin en güzel caddeleri ve  trafiğe kapalı olmasına rağmen bu kendini bilmezlerden dolayı çocuklarımızı caddede rahat gezdiremiyoruz. Bunların verdiği korkuyu yaşamaya mecbur muyuz? Zabıta arkadaşlar bunlara acımasın. Araçlarını bağlasın” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir