https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNYE’YE 68 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNYE’YE 68 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI

OSKİ, 4 YILDA ÜNYE İLÇESİNDE ÖMÜRLÜK ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede içme suyu, kanalizasyon ve altyapı yatırımları alanında çok sayıda projeyi hayata geçiren OSKİ, 4 yılda Ünye ilçesinde ömürlük çalışmalara imza attı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve altyapı alanında yarınlarını garanti altına alacak yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsam da ilçelerde çalışmalarına ara vermeden devam eden OSKİ, Ünye ilçesinde içme suyu hattı, yağmur suyu kanalı döşeme, kanalizasyon hattı, İçme suyu deposu, Su alma yapısı, sondaj ve diğer çalışmalarını tamamlayarak 4 yılda toplam 68 milyon 464 bin 737 TL’lik alt ve üst yapı yatırımı yaptı.

İLÇEYE 100 YILLIK YATIRIM

Ordu’nun 19 ilçesinde 4 yılda hayata geçirdiği yatırımlarla vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yatırımlara imza atan OSKİ, 4 yılda Ünye ilçesine 68 milyon 464 bin 737 TL’lik yatırım yaparak vatandaşların hizmetine sundu. İlçenin en az 100 yıllık sürecek yatırımları hayata geçiren OSKİ, 170 bin 949 metre içme suyu hattı, 26 bin 424 metre kanalizasyon hattı, 960 metre yağmur suyu hattı, 9 adet içme suyu deposu, 1 adet su alma yapısı, 3 adet sondaj ve 1 adet fosseptik çalışmasını tamamlayarak hizmete sundu.

GENEL MÜDÜR MURAT US: “ÜNYE’YE YATIRIMLAR SÜRECEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesinde yatırımlarına devam edeceğinin bilgisini veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us, planlanan projelerin hayata geçirilmesi ile Ünye’nin vizyonunun değişeceğini belirtti.

Genel Müdür Us, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ve desteği ile 19 ilçemizde yatırım çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu kapsam da Ünye ilçemizde geride bıraktığımız 4 yılda 68 milyon TL’lik yatırım yaptık. Bu yatırımlarımız artarak devam edecek. Hayata geçireceğimiz diğer projelerle ilçemizin vizyonu değişecek.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir