https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRİN ULAŞIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİRİN ULAŞIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

PERŞEMBE’DE 6 MAHALLEYE ULAŞIM SAĞLAYAN BAĞLANTI YOLUNDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ilçelerde başlattığı yol yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesinde asfalt ve beton yol çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Perşembe ilçesi Kovanlı Mahallesi’nde 1,4 km’lik beton yol çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

1,4 KM’LİK BAĞLANTI YOLU’NDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Perşembe ilçesi Kovanlı Mahallesinde de sürdürdükleri çalışmalar kapsamında Büyükağız, İstanbulboğazı, Ortatepe, Çandır, Çaytepe ve Boğazcık Mahallerine birbirine bağlayan 1,4 km’lik bağlantı yolunda geçtiğimiz günlerde başlattığı beton yol çalışmasını tamamladı.

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Perşembe ilçesi Kovanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin, yapılan yatırımdan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekiplere teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Şahin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle yıllardır özlediğimiz yatırımın bizlere kavuşturulmasından dolayı emeği geçen başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu yolumuz 5-6 mahalleyi bir birine bağlayan bir yol. Yıllardır bekliyorduk. Başkanımız bize söz verdi. Sözünü de yerine getirdi. Allah ondan razı olsun. Yolu açık hizmetleri bol olsun.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir