https://www.unyegundemhaber.com/

‘ÇAĞ KEBABI’ ARTIK ÜNYE’DE

Erzurum ilinin meşhur lezzetlerinden biri olan ve lezzetiyle damaklarda apayrı bir yer edinen cağ kebabı, Kök Cağ Kebap ile artık Ünye’de.

Türk mutfağının en özel lezzetlerinden olan Cağ Kebabını Ünyeliler ile buluşturan Kök Cağ Kebap işletmesinin açılışı bugün gerçekleştirildi.

Ünye’nin Gölevi Mahallesi Öğretmen Evi yanındaki Yanıklar Petrol girişinde bulunan Kök Cağ Kebap, kalitesi, lezzeti, sunumu ve müşteri memnuniyeti ile Erzurum’un meşhur lezzetini artık Ünyeliler ile buluşturuyor.

Yoğun bir katılım ile bugün açılışı gerçekleştirilen Kök Cağ Kebabı işletmesinin sahibi ve aynı zamanda MHP Ünye İlçe Başkanı olan Murtaza Hacıimamoğlu; “Açılan her yeni müessese ileriye yönelik yapılan bir yatırımdır. Bizler de bu bilinç, arzu ve istekle gerek ekonomik döngü gerekse istihdama sağlayacağımız katkıdan dolayı gururlu ve onurluyuz. İşletmemiz Ünye’ye ve Ünyelilere hayırlı olsun. Allah ayağımıza taş değdirmeden helalinden kazançlar nasip eylesin” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir