https://www.unyegundemhaber.com/

Cesur Yürekler Spor Kulübü’nden Ünye Ticaret Odası’na Anlamlı Ziyaret

Ünye’nin gelişen spor hayatının ve iş dünyasının bir araya gelmesi, şehrin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. Bu kapsamda, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Irfan Akar ve yönetim kurulu üyeleri, Cesur Yürekler Spor Kulübü’nü makamında ağırladı. Bu buluşma, sporun ve iş dünyasının bir araya gelerek toplumsal dayanışma ve kalkınmaya katkı sağladığı güzel bir örnek oluşturdu.

Ziyarette, Yalova’da derece elde eden Cesur Yürekler Spor Kulübü sporcularıyla bir araya gelindi. Bu buluşma, sadece bir spor kulübü ile iş dünyası arasındaki bağları değil, aynı zamanda şehirdeki sporun ve sporcuların desteklenmesinin önemini vurguladı. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, sadece iş dünyasında değil, toplumun farklı kesimlerinde de var olmanın, katkı sağlamanın ve sorumluluk taşımanın bilincinde bir liderlik örneği sergiledi.

Sayın Irfan Akar ve yönetim kurulu üyelerinin Cesur Yürekler Spor Kulübü’ne verdiği destek, sadece maddi bir yardım değil, aynı zamanda moral ve motivasyon kaynağı oldu. Sporun gençlerin hayatına kattığı olumlu etkileri göz önünde bulundurarak yapılan bu destek, gençlerin spora olan ilgisini artırarak toplumsal bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Cesur Yürekler Spor Kulüb Başkanı Ali Rıza Aksu ve Yeliz Aksu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Irfan Akar ve yönetim kurulu üyelerine, Cesur Yürekler Spor Kulübü’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir